Dupa ce se spala si se scurg capsunile se taie in doua si se stropesc cu rom; capsunile se asaza intr-o forma termorezistenta. Margarina se freaca cu zaharul vanilat, galbenusurile si frisca; se amesteca pe baie de aburi pana se obtine o crema consistenta. Amestecul se toarna peste capsuni si se introduce la cuptor 10 min. pana se gratineaza. Dupa ce s-a racit se presara cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii