autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Capsuni gratinate

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
600g capsuni, 30g margarina, 1 lingura zahar, 1 pachet zahar vanilat, 125ml frisca, 4 linguri coniac, 4 galbenusuri, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Dupa ce se spala si se scurg capsunile se taie in doua si se stropesc cu rom; capsunile se asaza intr-o forma termorezistenta. Margarina se freaca cu zaharul vanilat, galbenusurile si frisca; se amesteca pe baie de aburi pana se obtine o crema consistenta. Amestecul se toarna peste capsuni si se introduce la cuptor 10 min. pana se gratineaza. Dupa ce s-a racit se presara cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mere de Porto la cuptor(reteta portugheza)

Mere de Porto la cuptor(reteta portugheza)

Aceasta este reteta clasica de aici,si de aici au iesit multe altele cu tot felul de adaugari sau

12 voturi    12 comentarii
45h
Dulciuri diverse
Desert zebra

Desert zebra

Smintina se amesteca cu brinza si cu zaharul pudra, de adaugat jelatin(se inmoaie in 50gr de lapte).Amestecam

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Delicios!!! pacat ca nu ai si imagini cu reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 600g capsuni
  • 30g margarina
  • 1 lingura zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 125ml frisca
  • 4 linguri coniac
  • 4 galbenusuri
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

mimi

mimi (Chef de cuisine)

Delicios!!! pacat ca nu ai si imagini cu reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Mini brioșe cu lămaie