Carbonara cu somon

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Carbonara cu somon

Ingrediente

  • paste 150g
  • parmezan ras 100g
  • cascaval ras 100g
  • galbenus de ou 2 buc
  • piper negru macinat
  • somon file proaspat 1 buc
  • smantana 2 linguri pline
  • kaizer 4 felii mari

Mod de preparare

Se coace somonul pe gratarul incins 1 minut apoi se indeparteaza pielea. Se aseaza feliile de kaizer pe o farfurie plana si se introduc la microunde pentru aproximativ 1 minut si jumatate astfel incat grasimea se topeste iar kaizerul devine crocant apoi se pastreaza pe hartie la caldura.

Separat se introduc pastele in apa sarata care deja a inceput sa clocoteasca si in care s-a pus o lingurita de ulei.

Intr-un castron se bat cele 2 galbenusuri cu parmezanul, cascavalul si smantana.

Pastele fierte \"al dente\" (nu foarte tare) se scurg si se pun in castronul cu galbenusurile de oua si crema de branza si se amesteca bine.

Adaugati kaizerul crocant precum si jumatate din somonul taiat felii.

Se dispun pastele din castron pe farfurii si se completeaza cu restul de somon, se adauga piper dupa gust si cateva frunze de busuioc (de preferat proaspat). pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise