Ingrediente
paste 150g, parmezan ras 100g, cascaval ras 100g, galbenus de ou 2 buc, piper negru macinat, somon file proaspat 1 buc, smantana 2 linguri pline, kaizer 4 felii mari
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Separat se introduc pastele in apa sarata care deja a inceput sa clocoteasca si in care s-a pus o lingurita de ulei.
Intr-un castron se bat cele 2 galbenusuri cu parmezanul, cascavalul si smantana.
Pastele fierte \"al dente\" (nu foarte tare) se scurg si se pun in castronul cu galbenusurile de oua si crema de branza si se amesteca bine.
Adaugati kaizerul crocant precum si jumatate din somonul taiat felii.
Se dispun pastele din castron pe farfurii si se completeaza cu restul de somon, se adauga piper dupa gust si cateva frunze de busuioc (de preferat proaspat). pofta buna!
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010
Foarte gustoase!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Mmmmm, ce gustos, ai gatit acolo!
mac myra (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009
Trebuie sa fie foarte bune pastele tale,merita incercate.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009
Foarte bun!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009
DELICIOS SI TENTANT.