Se spala bine costitele de ied.
Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga.
Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam bine.
Cu aceasta compozitie, ungem costitele de ied. Punem fiecare costita pe hartie de copt, punem un fir de ceapa si o felie de rosie si impachetam. Asa facem cu toate costitele. Punem costitele in tava. Preincalzim cuptorul la 220 de grade C si coacem la 190 de grade C, pentru 90 de minute.
Se serveste cu salata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii