Costite de ied

Se spala bine costitele de ied.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Costite de ied

Ingrediente

  • 15 costite de ied
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 10 catei de usturoi
  • 15 fire ceapa verde
  • 3-4 rosii
  • 3 linguri coniac
  • 5 linguri mustar
  • hartie de copt

Mod de preparare

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga.

Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam bine.

Cu aceasta compozitie, ungem costitele de ied. Punem fiecare costita pe hartie de copt, punem un fir de ceapa si o felie de rosie si impachetam. Asa facem cu toate costitele. Punem costitele in tava. Preincalzim cuptorul la 220 de grade C si coacem la 190 de grade C, pentru 90 de minute.

Se serveste cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise