Se spala bine costitele de ied.
Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga.
Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam bine.
Cu aceasta compozitie, ungem costitele de ied. Punem fiecare costita pe hartie de copt, punem un fir de ceapa si o felie de rosie si impachetam. Asa facem cu toate costitele. Punem costitele in tava. Preincalzim cuptorul la 220 de grade C si coacem la 190 de grade C, pentru 90 de minute.
Se serveste cu salata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii