Costite de ied

Se spala bine costitele de ied.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Costite de ied

Ingrediente

  • 15 costite de ied
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 10 catei de usturoi
  • 15 fire ceapa verde
  • 3-4 rosii
  • 3 linguri coniac
  • 5 linguri mustar
  • hartie de copt

Mod de preparare

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga.

Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam bine.

Cu aceasta compozitie, ungem costitele de ied. Punem fiecare costita pe hartie de copt, punem un fir de ceapa si o felie de rosie si impachetam. Asa facem cu toate costitele. Punem costitele in tava. Preincalzim cuptorul la 220 de grade C si coacem la 190 de grade C, pentru 90 de minute.

Se serveste cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor