Cat carnaciorii se prajeau in uleiul incins, dupa fierberea cous-cous-ului in apa cu ulei si 10gr de sare, l-am scurs, l-am dat un pic prin apa rece. Am pus o craticioara cu ulei la incins, am adaugat morcovul ras pt a-l calii usor, am adaugat cous-cous-ul si aromele dupa gust: piperul si oregano. Le-am servit alaturi de salata de sfecla rosie.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii