autor:

Zelma

» » Mancaruri cu carne

Carnaciori fierti in vin

Autor: Zelma (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zelma (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
carnaciori (preferabil de casa, cruzi), vin rosu, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Se taie carnaciorii bucatele mai mic de 5-10 cm si se aseaza intr-o cratita de teflon cu peretii mai inalti.

Se toarna peste ei un pahar de vin rosu de casa si un pahar de apa. Se lasa la fiert la foc mic pana scade de tot sosul. Se prajesc in continuare in grasimea lasata de ei si vinul caramelizat, pana se rumenesc.

Au un gust foarte bun. Se pot servi cu piure de cartofi alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori fierti in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie. Se fierb 3 oua

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Se

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    Trebuie sa fie tare tare bun

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Fara foto

    Mariana Sabau (Bucatar) , 26 martie 2009

    Delicios si mai ales rapid!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • carnaciori (preferabil de casa
  • cruzi)
  • vin rosu
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Zelma
Chifle de secara

Chifle de secara

Se pune apa calduta, drojdia si zaharul si se amesteca bine pana se dizolva tot. Se mai lasa un pic.

1 vot    7 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje

Niko Stan (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare tare bun

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Chiftelute marinate