autor:

Zelma

» » Mancaruri cu carne

Carnaciori fierti in vin

Autor: Zelma (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zelma (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
carnaciori (preferabil de casa, cruzi), vin rosu, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Se taie carnaciorii bucatele mai mic de 5-10 cm si se aseaza intr-o cratita de teflon cu peretii mai inalti.

Se toarna peste ei un pahar de vin rosu de casa si un pahar de apa. Se lasa la fiert la foc mic pana scade de tot sosul. Se prajesc in continuare in grasimea lasata de ei si vinul caramelizat, pana se rumenesc.

Au un gust foarte bun. Se pot servi cu piure de cartofi alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori fierti in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare

Ficatei de pasare

Se pun la prajit ficateii in putin ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa taiata fideluta

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu curcan si varza murata in cuib

Sarmale cu curcan si varza murata in cuib

Varza o punem la desarat in apa calduta. Oala de lut (in caz ca folositi una de lut) o puneti cu

1 vot    2 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    Trebuie sa fie tare tare bun

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Fara foto

    Mariana Sabau (Bucatar) , 26 martie 2009

    Delicios si mai ales rapid!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • carnaciori (preferabil de casa
  • cruzi)
  • vin rosu
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Zelma
Chifle de secara

Chifle de secara

Se pune apa calduta, drojdia si zaharul si se amesteca bine pana se dizolva tot. Se mai lasa un pic.

1 vot    7 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje

Niko Stan (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare tare bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Varza calita cu carnati de bere si cu rosii Cherry