autor:

Zelma

» » Mancaruri cu carne

Carnaciori fierti in vin

Autor: Zelma (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zelma (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
carnaciori (preferabil de casa, cruzi), vin rosu, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Se taie carnaciorii bucatele mai mic de 5-10 cm si se aseaza intr-o cratita de teflon cu peretii mai inalti.

Se toarna peste ei un pahar de vin rosu de casa si un pahar de apa. Se lasa la fiert la foc mic pana scade de tot sosul. Se prajesc in continuare in grasimea lasata de ei si vinul caramelizat, pana se rumenesc.

Au un gust foarte bun. Se pot servi cu piure de cartofi alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori fierti in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de manzat

Ardei umpluti cu carne de manzat

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas

32 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    Trebuie sa fie tare tare bun

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Fara foto

    Mariana Sabau (Bucatar) , 26 martie 2009

    Delicios si mai ales rapid!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • carnaciori (preferabil de casa
  • cruzi)
  • vin rosu
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Zelma
Chifle de secara

Chifle de secara

Se pune apa calduta, drojdia si zaharul si se amesteca bine pana se dizolva tot. Se mai lasa un pic.

1 vot    7 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje

Niko Stan (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare tare bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu lamaie la tigaie