autor:

Zelma

» » Mancaruri cu carne

Carnaciori fierti in vin

Autor: Zelma (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zelma (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
carnaciori (preferabil de casa, cruzi), vin rosu, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Se taie carnaciorii bucatele mai mic de 5-10 cm si se aseaza intr-o cratita de teflon cu peretii mai inalti.

Se toarna peste ei un pahar de vin rosu de casa si un pahar de apa. Se lasa la fiert la foc mic pana scade de tot sosul. Se prajesc in continuare in grasimea lasata de ei si vinul caramelizat, pana se rumenesc.

Au un gust foarte bun. Se pot servi cu piure de cartofi alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori fierti in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu mazare

Musaca de cartofi cu mazare

Se spala cartofii si se fierb in apa cu coaja cu tot. Daca folosim mazare proaspata, si aceasta trebuie

4 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Iepure cu prune

Iepure cu prune

Incepem cu zaravatul pe care il taiem marunt iar morcovul in rondele,eu il prefer asa, ciupercile

4 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    Trebuie sa fie tare tare bun

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Fara foto

    Mariana Sabau (Bucatar) , 26 martie 2009

    Delicios si mai ales rapid!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • carnaciori (preferabil de casa
  • cruzi)
  • vin rosu
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Zelma
Chifle de secara

Chifle de secara

Se pune apa calduta, drojdia si zaharul si se amesteca bine pana se dizolva tot. Se mai lasa un pic.

1 vot    7 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje

Niko Stan (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare tare bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mancare de mazare cu curcan