Se taie carnaciorii bucatele mai mic de 5-10 cm si se aseaza intr-o cratita de teflon cu peretii mai inalti.
Se toarna peste ei un pahar de vin rosu de casa si un pahar de apa. Se lasa la fiert la foc mic pana scade de tot sosul. Se prajesc in continuare in grasimea lasata de ei si vinul caramelizat, pana se rumenesc.
Au un gust foarte bun. Se pot servi cu piure de cartofi alaturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii