autor:

Doina  Varga

» » , Fripturi, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Carnaciori la gratar cu garnitura de ciuperci

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2010

Ingrediente
500 g carnati proaspeti subtiri, 250 g ciuperci proapete sau la borcan, 2-3 rosii, 2 castraveciori acri si/sau proaspeti, 4-5 catei de usturoi, 1 lingurita unt sau 2 linguri ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

O masa copioasa, gatita in graba, cand nu aveti prea mult timp la dispozitie, dar de efect.
Asezati carnatii infasurati sub forma de spirale pe gratarul special cu capac, la foc mic spre mediu. lasati-i pe gratar 15-20 minute. Intre timp, caliti ciupercile spalate si taiate feliute in unt (ulei de masline) 5-6 minute si condimentati cu sare si piper.
Pana se calesc ciupercile, pregatiti pe un platou castravetii taiati fasii/felii subtiri, rosii intregi feliate, cateii de usturoi, eventual putin sos de usturoi sau maioneza light. Asezati apoi pe platou ciupercile si carnateii frumos rumeniti. Se servesc calzi. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori la gratar cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez spaniol (2)

Orez spaniol (2)

Se curata legumele si se spala; se taie ceapa si usturoiul marunt,iar ardeii fasii.Orezul se spala

3 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI PRAJITI,FIERTI INAINTE

CARTOFI PRAJITI,FIERTI INAINTE

Cartofii,spalati bine,se fierb cu 1 lingurita sare,sa intre cutitul in ei, dar sa nu fie moi;se curata

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Arata foarte bine!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Gustosi si apetisanti!*****

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      O minunatie..arata f,f bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g carnati proaspeti subtiri
  • 250 g ciuperci proapete sau la borcan
  • 2-3 rosii
  • 2 castraveciori acri si/sau proaspeti
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita unt sau 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

127 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci de legume