autor:

Doina  Varga

» » , Fripturi, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Carnaciori la gratar cu garnitura de ciuperci

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2010

Ingrediente
500 g carnati proaspeti subtiri, 250 g ciuperci proapete sau la borcan, 2-3 rosii, 2 castraveciori acri si/sau proaspeti, 4-5 catei de usturoi, 1 lingurita unt sau 2 linguri ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

O masa copioasa, gatita in graba, cand nu aveti prea mult timp la dispozitie, dar de efect.
Asezati carnatii infasurati sub forma de spirale pe gratarul special cu capac, la foc mic spre mediu. lasati-i pe gratar 15-20 minute. Intre timp, caliti ciupercile spalate si taiate feliute in unt (ulei de masline) 5-6 minute si condimentati cu sare si piper.
Pana se calesc ciupercile, pregatiti pe un platou castravetii taiati fasii/felii subtiri, rosii intregi feliate, cateii de usturoi, eventual putin sos de usturoi sau maioneza light. Asezati apoi pe platou ciupercile si carnateii frumos rumeniti. Se servesc calzi. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori la gratar cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de dovlecei

Sufleu de dovlecei

Spalam dovleceii si apoi ii dam prin razatoarea mare.Punem la incins ulei intr-o tigaie si calim

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza a la Cluj mai deosebita :)

Varza a la Cluj mai deosebita :)

Se toaca varza, apoi se caleste in putina untura. Separat, se spala orezul, apoi se caleste ceapa

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Arata foarte bine!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Gustosi si apetisanti!*****

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      O minunatie..arata f,f bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g carnati proaspeti subtiri
  • 250 g ciuperci proapete sau la borcan
  • 2-3 rosii
  • 2 castraveciori acri si/sau proaspeti
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita unt sau 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

125 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Iahnie de fasole rosie cu afumatura