Taiati carnatii in bucati de 10-12 cm lungime. Crestati-i in 4 la capete, cam pe lungimea de 1 cm. Suprapuneti foile de placinta cate 3 ungand cu ulei intre ele cu o pensula de patiserie, apoi taiati-le in fasii de aproximativ 2 cam latime.
Infasurati fiecare carnatel, lasand afara capetele crestate in cate 2-3 fasii de foi de placinta, suprapunand infasurarile una peste alta, in spirala. (vezi video)
Ungeti tava cu uleiul ramas, tapetati-o cu faina si asezati carnateii infasurati unul langa altul. Dati tava la cuptorul preincalzit, la foc, mic spre mediu, pentru 15-20 minute, pana se rumenesc frumos.
Dupa ce s-au rumenit, scoateti-i pe un platou, picurati-i cu putin ketchup, portiile decorati-le cu fasiute de gogosar, felii de peperoni, verdeata, etc.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii