autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carnati cu brinza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
8 carnati, 300 gr brinza, chifle, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnatii se taie oblic si se pune intre ei cite o felie de brinza. Se prajesc intr-un vas cu ulei timp de zece minute, itorcindu-se mereu de pe o parte pe alta. Se scot pe farfurie si se presara deasupra brinza rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
escalop de porc cu ciuperci

escalop de porc cu ciuperci

Intr-o tigaie calim ciupercile, in ulei incins, la foc domol,adaugand cate putina apa, se fierb,

7 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac

Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac

Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, iar de la pulpe se scoate osul superior, lasand

24 voturi    12 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu gutui