autor:

Anca E. Voicu

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Carnati de casa

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 ianuarie 2017

Ingrediente
aprox 6 kg carne tocata, 5 capatani de usturoi, 2-3 pahare apa calda, 6 lingurite sare (1 lingurita/kg), cimbru, piper negru macinat dupa gust, mate.

Dificultate: Medie Timp: 4h

2 voturi

Mod de preparare

Se tin matele cateva ore, in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.

Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umplu matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat, la care am montat palnia pentru carnati.

Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).



Se pot servi alaturi de o salata de castraveti cu putin marar proaspat tocat marunt.



Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/01/carnati-de-casa.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Iahnie de fasole cu carnati de casa

Iahnie de fasole cu carnati de casa

Se pune 3 linguri de ulei intr-o cartita apoi se pune ceapa si boia se lasa sa se incalzeasca putin

14 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Carnati de casa cu cartofi smantaniti

Carnati de casa cu cartofi smantaniti

Se pun carnatii intr-o tigaie se toarna apa peste ei. Pentru a fi bine patrunsi si sa se friga complet

6 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ION , 03 februarie 2017

    FOARTE BUNI

Dificultate

Medie

Timp

4h

2 voturi

Ingrediente

  • aprox 6 kg carne tocata
  • 5 capatani de usturoi
  • 2-3 pahare apa calda
  • 6 lingurite sare (1 lingurita/kg)
  • cimbru
  • piper negru macinat dupa gust
  • mate.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

7 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    0 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

ION

FOARTE BUNI

Adauga reteta
Retete

din Retete de Craciun

Fursecuri cu unt si gem de capsuni Fursecuri cu unt si gem de capsuni

Păstrăm untul o oră la temperatura camerei. Într-un vas, mixăm untul cu 50 gr zahăr vanilat, un praf de sare. Eu folosesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine

Albusurile se bat spuma tare, cu un praf de sare. Se adauga pe rand, zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse
Chec cu scortisoara