Se tin matele cateva ore, in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.
Se tin matele cateva ore, in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.
Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umplu matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat, la care am montat palnia pentru carnati.
Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).
Se pot servi alaturi de o salata de castraveti cu putin marar proaspat tocat marunt.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/01/carnati-de-casa.html
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii