autor:

ungur gelu

» » Mancaruri cu carne

Carnati de casa

Autor: ungur gelu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ungur gelu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua), 250 gr slanina, 5 catei de usturoi, sare, piper, intestine de porc

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de usturoi si putina apa. Se framînta bine cu mana, apoi se umplu intestinele de porc cu ajutorul palniei de umplut carnati, atasata la masina de tocat carne. Dupa ce s-au umplut, se leaga capetele bine cu ata. Se atarna carnatii la racoare si la loc uscat, pana se intaresc, apoi se afuma pentru pastrare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnati afumati de casa

Carnati afumati de casa

Carnea tocata se incorporeaza cu usturoiul pisat si condimentele. Se framanta pana se desprinde de

8 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Salata verde  cu ochiuri si carnati de casa

Salata verde cu ochiuri si carnati de casa

Salata spalata foaie cu foaie, se lasa la scurs pe un servet.Se rup bucati, se asaza in castron.Din

6 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Sunt tare gustosi...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Imi plac tare mult carnaciorii de casa...

  • ungur gelu

    ungur gelu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

    Este bun, va asigur.

Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua)
  • 250 gr slanina
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • intestine de porc

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt tare gustosi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,