autor:

L

» » Mancaruri cu carne

Carnati de casa

Autor: L (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: L (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua), 250 gr slanina, 5 catei de usturoi, sare, piper, intestine de porc

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de usturoi si putina apa. Se framînta bine cu mana, apoi se umplu intestinele de porc cu ajutorul palniei de umplut carnati, atasata la masina de tocat carne. Dupa ce s-au umplut, se leaga capetele bine cu ata. Se atarna carnatii la racoare si la loc uscat, pana se intaresc, apoi se afuma pentru pastrare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnati afumati de casa

Carnati afumati de casa

Carnea tocata se incorporeaza cu usturoiul pisat si condimentele. Se framanta pana se desprinde de

8 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Carnati de casa

Carnati de casa

Se tin matele cateva ore, in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta. Carnea tocata

3 voturi    1 comentariu
4h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Sunt tare gustosi...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Imi plac tare mult carnaciorii de casa...

  • L

    L (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

    Este bun, va asigur.

Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua)
  • 250 gr slanina
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • intestine de porc

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt tare gustosi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftele de porc cu soia