autor:

ungur gelu

» » Mancaruri cu carne

Carnati de casa

Autor: ungur gelu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ungur gelu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua), 250 gr slanina, 5 catei de usturoi, sare, piper, intestine de porc

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de usturoi si putina apa. Se framînta bine cu mana, apoi se umplu intestinele de porc cu ajutorul palniei de umplut carnati, atasata la masina de tocat carne. Dupa ce s-au umplut, se leaga capetele bine cu ata. Se atarna carnatii la racoare si la loc uscat, pana se intaresc, apoi se afuma pentru pastrare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza calita cu carnati de casa

Varza calita cu carnati de casa

Se caleste in untura, ceapa taiata marunt, se adauga pasta de ardei, apoi varza taiata fideluta care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Carnati de casa cu cartofi smantaniti

Carnati de casa cu cartofi smantaniti

Se pun carnatii intr-o tigaie se toarna apa peste ei. Pentru a fi bine patrunsi si sa se friga complet

6 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Sunt tare gustosi...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Imi plac tare mult carnaciorii de casa...

  • ungur gelu

    ungur gelu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

    Este bun, va asigur.

Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua)
  • 250 gr slanina
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • intestine de porc

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt tare gustosi...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de vita