autor:

ungur gelu

» » Mancaruri cu carne

Carnati de casa

Autor: ungur gelu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ungur gelu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua), 250 gr slanina, 5 catei de usturoi, sare, piper, intestine de porc

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de usturoi si putina apa. Se framînta bine cu mana, apoi se umplu intestinele de porc cu ajutorul palniei de umplut carnati, atasata la masina de tocat carne. Dupa ce s-au umplut, se leaga capetele bine cu ata. Se atarna carnatii la racoare si la loc uscat, pana se intaresc, apoi se afuma pentru pastrare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam

3 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne
Sufleu de cartofi cu carnati de casa

Sufleu de cartofi cu carnati de casa

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja in apa sarata pana se inmoaie. Se curata legumele,se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Sunt tare gustosi...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Imi plac tare mult carnaciorii de casa...

  • ungur gelu

    ungur gelu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

    Este bun, va asigur.

Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua)
  • 250 gr slanina
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • intestine de porc

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt tare gustosi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Perisoare de primavara cu sos de smantana