autor:

ungur gelu

» » Mancaruri cu carne

Carnati de casa

Autor: ungur gelu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ungur gelu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua), 250 gr slanina, 5 catei de usturoi, sare, piper, intestine de porc

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de usturoi si putina apa. Se framînta bine cu mana, apoi se umplu intestinele de porc cu ajutorul palniei de umplut carnati, atasata la masina de tocat carne. Dupa ce s-au umplut, se leaga capetele bine cu ata. Se atarna carnatii la racoare si la loc uscat, pana se intaresc, apoi se afuma pentru pastrare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza calita cu carnati de casa

Varza calita cu carnati de casa

Se caleste in untura, ceapa taiata marunt, se adauga pasta de ardei, apoi varza taiata fideluta care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Carnati de casa

Carnati de casa

Se toaca carnea. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, ardei iute, cimbru uscat (maruntit)

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Sunt tare gustosi...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Imi plac tare mult carnaciorii de casa...

  • ungur gelu

    ungur gelu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

    Este bun, va asigur.

Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua)
  • 250 gr slanina
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • intestine de porc

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt tare gustosi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Bastonase crocante de pui