Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de usturoi si putina apa. Se framînta bine cu mana, apoi se umplu intestinele de porc cu ajutorul palniei de umplut carnati, atasata la masina de tocat carne. Dupa ce s-au umplut, se leaga capetele bine cu ata. Se atarna carnatii la racoare si la loc uscat, pana se intaresc, apoi se afuma pentru pastrare.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii