Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 august 2008
Ingrediente
stavrid cu cap, slanina, membrane de porc, boia de ardei dulce, piper, sare, usturoi, cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Slanina se toaca. Separat, se toaca cu masina bucatiile de peste de 2 ori impreuna cu usturoiul. Se amesteca cele 2 compoztii obtinute, se adauga piper, cimbru, boia de ardei si sare, amestecandu-se pana ce se obtine o pasta omogena. Cu aceasta pasta se umplu membranele de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati din stavrid (semipreparat)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate