Cârnaţi "prăjiţi" în vin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Cârnaţi "prăjiţi" în vin

Ingrediente

  • Cărnaţi proaspeţi-făcuţi în casă -
  • (fiecare bucată,lungă de cca.60-70 cm.se găteşte separat)
  • apă
  • vin roşu -cca.2 pahare pentru o "prăjeală"

Mod de preparare

Una bucată cârnaţ se aşează într-o tigaie,se adaugă un pahar de apă şise pune la foc mediu,acoperit,să fiarbă.Se întoarce cârnaţul când pe o parte,când pe cealaltă şi se înţeapă cu o scobitoare din loc în loc,ca să nu crape.

După cca.10 min.se toarnă două pahare de vin roşu,se micşorează focul şi se lasă să se "prăjească" fără capac,la foc mic.

Se întoarce cârnaţul pe ambele părţi şi se prăjeşte până când scade tot lichidul din tigaie şi cârnaţil este rumenit.

Se serveşte cald cu garnitura preferată sau rece,tăiat felii groase,alături de murături sau fasole bătută.

Bon apetit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise