autor:

Maria Cojocaru_Florea

» » Mancaruri cu carne

Carne cu legume

Autor: Maria Cojocaru_Florea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Cojocaru_Florea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Ingrediente
Carne de porc, Cartofi si/sau ciuperci, Maioneza, Cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie in jumatate. Cascavalul se taie subtire. Apoi se aseaza straturi in tava.

1. Legumele

2. Carnea

3. Cascavalul

4. Maioneza

Se pune la copt 2 ore la 180 Grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ghiveci de legume cu carne de curcan

Ghiveci de legume cu carne de curcan

Se portioneaza carnea,si se pune la fiert cu putina apa,se trage un clocot,se arunca apa si se spala

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Osso Buco - carne cu legume

Osso Buco - carne cu legume

Bucatile de osso buco trebuiesc taiate de jur imprejur cu o foarfeca de bucatarie sau un cutit bine

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Carne de porc
  • Cartofi si/sau ciuperci
  • Maioneza
  • Cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi gratinati la cuptor