Carnea se condimenteaza cu piper si condimente pt. carne dupa care se prajeste in unt pana devine aurie, peste care se toarna smantana dulce lichida si se da intr-un clocot la foc mic, dupa care se ia de pe foc. Separat se fierbe orezul in apa sarata si se serveste ca garnitura. Eu am folosit din acela la pungute, cu bobul lung, care in 10 minute este gata. Se presara patrunjel tocat deasupra, de preferinta proaspat. Eu, neavand proaspat am folosit uscat. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii