autor:

Cristina

» » Mancaruri cu carne

Carne cu sos alb si garnitura de orez

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Ingrediente
400 gr. carne de porc taiata maruntel, , 200 ml. smantana dulce lichida, , condimente pt. carne, , piper, , unt pt. prajit, , 400 gr. orez.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se condimenteaza cu piper si condimente pt. carne dupa care se prajeste in unt pana devine aurie, peste care se toarna smantana dulce lichida si se da intr-un clocot la foc mic, dupa care se ia de pe foc. Separat se fierbe orezul in apa sarata si se serveste ca garnitura. Eu am folosit din acela la pungute, cu bobul lung, care in 10 minute este gata. Se presara patrunjel tocat deasupra, de preferinta proaspat. Eu, neavand proaspat am folosit uscat. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu sos alb si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale in frunze de varza

Sarmale in frunze de varza

Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta.

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Supa de iuta cu pui –

Supa de iuta cu pui –"Mlukhieh"-Specific tarilor arabe

Se spala puiul si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu ceapa, rosiile intregi( doar crestate

14 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 februarie 2011

    Rapid si usor de facut ! Bun, bun, tare bun ! Bravo ...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 12 februarie 2011

    Rapid si bun.

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

    hmmm ce bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. carne de porc taiata maruntel
  • 200 ml. smantana dulce lichida
  • condimente pt. carne
  • piper
  • unt pt. prajit
  • 400 gr. orez.

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Pachetele cu spanac

Pachetele cu spanac

Se face coca din oua, faina si sare ca pentru taietei, se intinde (nu foarte subtire). Separat se

5 voturi    7 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Tarta elvetiana cu mere

Tarta elvetiana cu mere

Foaia de placinta se intinde intr-o forma rotunda, se inteapa pe alocuri cu furculita si se presara

1 vot    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chiftele in sos de vin rosu

Chiftele in sos de vin rosu

Se face un amestec din carnea tocata, carnea pt carnati, ou, patrunjel, condimente pt. carne si

2 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Rapid si usor de facut ! Bun, bun, tare bun ! Bravo ...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cordon bleu la cuptor