autor:

Cristina

» » Mancaruri cu carne

Carne cu sos alb si garnitura de orez

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Ingrediente
400 gr. carne de porc taiata maruntel, , 200 ml. smantana dulce lichida, , condimente pt. carne, , piper, , unt pt. prajit, , 400 gr. orez.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se condimenteaza cu piper si condimente pt. carne dupa care se prajeste in unt pana devine aurie, peste care se toarna smantana dulce lichida si se da intr-un clocot la foc mic, dupa care se ia de pe foc. Separat se fierbe orezul in apa sarata si se serveste ca garnitura. Eu am folosit din acela la pungute, cu bobul lung, care in 10 minute este gata. Se presara patrunjel tocat deasupra, de preferinta proaspat. Eu, neavand proaspat am folosit uscat. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu sos alb si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 februarie 2011

    Rapid si usor de facut ! Bun, bun, tare bun ! Bravo ...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 12 februarie 2011

    Rapid si bun.

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

    hmmm ce bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. carne de porc taiata maruntel
  • 200 ml. smantana dulce lichida
  • condimente pt. carne
  • piper
  • unt pt. prajit
  • 400 gr. orez.

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Pachetele cu spanac

Pachetele cu spanac

Se face coca din oua, faina si sare ca pentru taietei, se intinde (nu foarte subtire). Separat se

5 voturi    7 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Tarta elvetiana cu mere

Tarta elvetiana cu mere

Foaia de placinta se intinde intr-o forma rotunda, se inteapa pe alocuri cu furculita si se presara

1 vot    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chiftele in sos de vin rosu

Chiftele in sos de vin rosu

Se face un amestec din carnea tocata, carnea pt carnati, ou, patrunjel, condimente pt. carne si

2 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Rapid si usor de facut ! Bun, bun, tare bun ! Bravo ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute din piept de pui