Carnea se condimenteaza cu piper si condimente pt. carne dupa care se prajeste in unt pana devine aurie, peste care se toarna smantana dulce lichida si se da intr-un clocot la foc mic, dupa care se ia de pe foc. Separat se fierbe orezul in apa sarata si se serveste ca garnitura. Eu am folosit din acela la pungute, cu bobul lung, care in 10 minute este gata. Se presara patrunjel tocat deasupra, de preferinta proaspat. Eu, neavand proaspat am folosit uscat. Pofta buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii