Am dezosat carnea de iepure, am portionat-o in bucati mici, am innabusit-o in grasime si apa in oala sub presiune,dar se poate si in vas cu capac. In acest timp am calit ceapa taiata marunt, am adaugat ciupercile, spalate, curatate, taiate lame, si le-am lasat pana cand sucul ciupercilor a scazut. Am amestecat carnea cu ciupercile, si am adaugat sosul alb.
Acest sos se realizeaza din lapte, faina, unt si sare. Untul se topeste in tigaie, se adauga faina dizolvata in 1/3 din lapte rece, se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase, se adauga treptat restul de lapte.
Sa revin la carnea cu ciuperci. Dupa adaugarea sosului, se mai tine preparatul pe foc mic cateva minute, pentru armonizarea gusturilor, amestecand usor.
Eu l-am servit cu mamaliguta calda.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii