Se omogenizeaza carnea cu painea inmuiata in lapte, 2 oua, smantana. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm grosime, se trec prin oul batut cu faina si se prajesc. Separat, se caleste ceapa taiata ineluse pana se rumeneste bine. Cand s-a racit, i se adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune o parte din compozitia de ceapa.
Cartofi unguresti. Se fierb catofii in coaja. Dupa ce s-au fiert, se curata si se rad (prin razatoarea cu gauri mari). Separat se caleste o ceapa (taiata marunt-marunt) in ulei si se adauga putina boia de ardei dulce. Se amesteca ceapa cu cartofii , se adauga sare dupa gust si se pune totul in cuptor timp de 15 minute in punga magica de la Knorr!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii