autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne de pasare in aspic

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,, carne de pasare, mazare boabe.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se desprinde de pe oase si se taie felii. In forma ornata se asaza feliile de carne, suprapuse, neinghesuite.Cand carnea este de curcan, se incepe cu feliile de piept (ca acestea sa fie deasupra, cand se rastoarna preparatul).Se lasa pe margine un spatiu liber de 1 cm si se toarna aspic, umpland toate golurile si depasind nivelul carnii cu 1 cm. Dupa ce s-a lasat in frigider sa se inchege, deasupra lui se pune un strat de 2-3 cm de mazare boabe, fiarta, sau din conserva (bine scursa de apa, sau salata ruseasca, lasand pe margine un spatiu liber de 1 cm). Se tine la frigider sa se raceasca 30 minute, apoi se umple cu aspic si acel spatiu gol, lasand sa depaseasca nivelul mazarii sau salatei cu 1 cm pentru a le fixa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pasare in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Perisoare cu sos de bulion si taitei

Perisoare cu sos de bulion si taitei

Incepem cu prepararea perisorelor. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam

11 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tort de carne tocata si dovlecei

Tort de carne tocata si dovlecei

Mai intai prajim feliutele de dovlecel si le punem deoparte. Calim ceapa, adaugam carnea, apoi

39 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,
  • carne de pasare
  • mazare boabe.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Placinta englezeasca cu pui