autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne de pasare in aspic

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,, carne de pasare, mazare boabe.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se desprinde de pe oase si se taie felii. In forma ornata se asaza feliile de carne, suprapuse, neinghesuite.Cand carnea este de curcan, se incepe cu feliile de piept (ca acestea sa fie deasupra, cand se rastoarna preparatul).Se lasa pe margine un spatiu liber de 1 cm si se toarna aspic, umpland toate golurile si depasind nivelul carnii cu 1 cm. Dupa ce s-a lasat in frigider sa se inchege, deasupra lui se pune un strat de 2-3 cm de mazare boabe, fiarta, sau din conserva (bine scursa de apa, sau salata ruseasca, lasand pe margine un spatiu liber de 1 cm). Se tine la frigider sa se raceasca 30 minute, apoi se umple cu aspic si acel spatiu gol, lasand sa depaseasca nivelul mazarii sau salatei cu 1 cm pentru a le fixa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pasare in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc la ceaun

Friptura de porc la ceaun

Taiem pulpa de porc in bucati potrivite si le pun intr-un ceaun cu apa si sare cat sa o acopere.

22 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Conopida cu carne gratinata

Conopida cu carne gratinata

Se fierbe conopida in apa cu sare 15minute si apoi se scurge, se da la cuptor cu piper sare si margarina

0 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina,
  • carne de pasare
  • mazare boabe.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vinete cu piept de curcan