Se pun fasiile de carne (spalate si zvantate) intr-un castron. Se scurge ananasul si din zeama (care se pastreaza) se iau 2 linguri si se amesteca cu 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de vin, pasta de chili si 2 lingurite de amidon. Se toarna peste carne, se acopera cu un capac si se lasa sa se patrunda circa 30 de minute. Se curata gogosarii, se spala si se taie felii subtiri. Se scoate carnea din castron, se lasa sa se scurga (sosul in care s-a marinat se pune de-o parte) si se prajeste la foc iute in uleiul incins. Apoi se adauga gogosarii, se prajesc si ei putin, se toarna deasupra marinata si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 10 minute. Se amesteca zeama de ananas, ketch-up-ul, otetul si amidonul ramas, se toarna peste carnea cu legume si se dau toate intr-un clocot. La urma de tot, se incorporeaza bucatile de ananas. Ca garnitura: orez fiert.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii