autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

carne de porc cu sos acru si dulce

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
carne 1 Kg, praz sau ceapa tocata 2 linguri, amidon 100 g, oua 1 buc, faina 25 g, morcov tocat 100 g, zahar, otet, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se taie tip baghete. Din ou, amidon, apa, piper si sare se face o compozitie care se lasa zece minute. Se incinge uleiul, se tavaleste carnea in compozitia de ou si amidon si se prajeste cinci minute. In doua linguri de ulei se incing piperul, prazul, pasta de rosii, amidon si zahar. In aceasta compozitie se pune carnea timp de un minut la foc tare si se scoate.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de porc cu sos acru si dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti cartofii taiati felii in apa cu sare. Taiati ardeiul fasii

14 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu broccoli si sos bechamel

Pui cu broccoli si sos bechamel

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    adi , 19 aprilie 2015

    Asta e toată rețeta. Pentru un novice ca mine in bucătăria chinezeasca , e foarte greu de dedus reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne 1 Kg
  • praz sau ceapa tocata 2 linguri
  • amidon 100 g
  • oua 1 buc
  • faina 25 g
  • morcov tocat 100 g
  • zahar
  • otet
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Fara foto

adi

Asta e toată rețeta. Pentru un novice ca mine in bucătăria chinezeasca , e foarte greu de dedus reteta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel.