autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

carne de porc cu sos acru si dulce

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
carne 1 Kg, praz sau ceapa tocata 2 linguri, amidon 100 g, oua 1 buc, faina 25 g, morcov tocat 100 g, zahar, otet, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se taie tip baghete. Din ou, amidon, apa, piper si sare se face o compozitie care se lasa zece minute. Se incinge uleiul, se tavaleste carnea in compozitia de ou si amidon si se prajeste cinci minute. In doua linguri de ulei se incing piperul, prazul, pasta de rosii, amidon si zahar. In aceasta compozitie se pune carnea timp de un minut la foc tare si se scoate.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de porc cu sos acru si dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in aluat de bere

Chiftelute in aluat de bere

Pentru aluat, am amestecat intâi ingredientele lichide, apoi am adăugat drojdia, zahărul,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    adi , 19 aprilie 2015

    Asta e toată rețeta. Pentru un novice ca mine in bucătăria chinezeasca , e foarte greu de dedus reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne 1 Kg
  • praz sau ceapa tocata 2 linguri
  • amidon 100 g
  • oua 1 buc
  • faina 25 g
  • morcov tocat 100 g
  • zahar
  • otet
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Fara foto

adi

Asta e toată rețeta. Pentru un novice ca mine in bucătăria chinezeasca , e foarte greu de dedus reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de pasare si vita