autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

carne de porc cu sos acru si dulce

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
carne 1 Kg, praz sau ceapa tocata 2 linguri, amidon 100 g, oua 1 buc, faina 25 g, morcov tocat 100 g, zahar, otet, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se taie tip baghete. Din ou, amidon, apa, piper si sare se face o compozitie care se lasa zece minute. Se incinge uleiul, se tavaleste carnea in compozitia de ou si amidon si se prajeste cinci minute. In doua linguri de ulei se incing piperul, prazul, pasta de rosii, amidon si zahar. In aceasta compozitie se pune carnea timp de un minut la foc tare si se scoate.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de porc cu sos acru si dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu gutui

Pui cu gutui

În copilărie mama făceam mâncărica aceasta în fiecare toamnă, imediat ce apăreau în piață

20 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Castraveti umpluti cu afumatura

Castraveti umpluti cu afumatura

Se spala castravetii, se taie un capat drept si se curata coaja foarte subtire, lasand cateva dungulite

32 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    adi , 19 aprilie 2015

    Asta e toată rețeta. Pentru un novice ca mine in bucătăria chinezeasca , e foarte greu de dedus reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne 1 Kg
  • praz sau ceapa tocata 2 linguri
  • amidon 100 g
  • oua 1 buc
  • faina 25 g
  • morcov tocat 100 g
  • zahar
  • otet
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Fara foto

adi

Asta e toată rețeta. Pentru un novice ca mine in bucătăria chinezeasca , e foarte greu de dedus reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui in crusta de cartofi