Se face o taietura in fiecare bucata de muschi de-a lungul ei si se introduc bucati de sunca si de cascaval, putin cimbru. Se asezoneaza si se leaga cu o sfoara fiecare bucata de muschi file la intervale de 4 cm.
Se presara ceapa intr-o tava lunga si ingusta, se asaza deasupra bucatile de muschi si se toarna peste ele vinul rosu. Se frig la cuptor 25 min. Se unge cu cu miere si se mai lasa inca 20 min., pana ce se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii