Tăiaţi carnea fâşii subţiri. Tăiaţi ceapa feliuţe. Căliţi împreună carnea şi ceapa în ulei.
Când ceapa şi carnea sunt făcute, le scoateţi în alt vas si deglasaţi cu oţet de vin. Lăsaţi să dea în clocot, amestecând cu o lingură să se desprindă tot de pe tigaie. Adăugaţi 2 linguri de miere. Când caramelul începe să se facă, adăugaţi supa de găină(din cub). Puneţi şi sos de soia sau Teriaki. Amestecaţi si adăugaţi carnea. Ea trebuie doar să fie cuprinsă în lichid.. Lăaţi să mai clocotească puţin la foc mic, asezonaţi dacă mai trebuie cu sare şi pier, ardei iute, dacă doriţi.
Am servit cu cartofi sotaţi cu rozmarin. Merg bine cu orez sau paste, cu o salată verde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii