autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne de porc umplută cu legume

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Ingrediente
1 kg. de carne de porc fără os, 4 căţei de usturoi, 3 cepe, 1 morcov, 1 ardei gras, 1 ou, 300 g. ciuperci, 1 lingură orez, 1 pahar vin alb, 1 cană cu apă/supă, ulei, cimbru, sare, piper boabe şi măcinat, pătrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bate carnea până devine subţire. Cipercile se taie felii şi se călesc cu 2 cepe tăiate mărunt. Apoi se adaugă morcovul ras, ardeiul tăiat mărunt, orezul înmuiat, oul şi verdeaţa. Se întinde compoziţia pe carne, se rulează, se leagă cu aţă sau se prinde cu scobitori apoi se aşează în tava unsă cu ulei. Ceapa rămasă se taie în sferturi, usturoiul se striveşte în coajă, cimbrul, boabe de piper şi o cană de supă se pun în tavă. Se dă la cuptor iar după 1/2 oră se toarnă şi vinul şi se lasă pân se rumeneşte carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc umplută cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi piure (specific arabesc)

Musaca de cartofi piure (specific arabesc)

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se zdrobesc, se amesteca, apoi, cu cca. 2 linguri ulei

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania