autor:

» » Mancaruri cu carne

Carne de porc umplută cu legume

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Ingrediente
1 kg. de carne de porc fără os, 4 căţei de usturoi, 3 cepe, 1 morcov, 1 ardei gras, 1 ou, 300 g. ciuperci, 1 lingură orez, 1 pahar vin alb, 1 cană cu apă/supă, ulei, cimbru, sare, piper boabe şi măcinat, pătrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bate carnea până devine subţire. Cipercile se taie felii şi se călesc cu 2 cepe tăiate mărunt. Apoi se adaugă morcovul ras, ardeiul tăiat mărunt, orezul înmuiat, oul şi verdeaţa. Se întinde compoziţia pe carne, se rulează, se leagă cu aţă sau se prinde cu scobitori apoi se aşează în tava unsă cu ulei. Ceapa rămasă se taie în sferturi, usturoiul se striveşte în coajă, cimbrul, boabe de piper şi o cană de supă se pun în tavă. Se dă la cuptor iar după 1/2 oră se toarnă şi vinul şi se lasă pân se rumeneşte carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc umplută cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. de carne de porc fără os
  • 4 căţei de usturoi
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ou
  • 300 g. ciuperci
  • 1 lingură orez
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cană cu apă/supă
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper boabe şi măcinat
  • pătrunjel verde.

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos de rosii si masline