autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne de porc umplută cu legume

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Ingrediente
1 kg. de carne de porc fără os, 4 căţei de usturoi, 3 cepe, 1 morcov, 1 ardei gras, 1 ou, 300 g. ciuperci, 1 lingură orez, 1 pahar vin alb, 1 cană cu apă/supă, ulei, cimbru, sare, piper boabe şi măcinat, pătrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bate carnea până devine subţire. Cipercile se taie felii şi se călesc cu 2 cepe tăiate mărunt. Apoi se adaugă morcovul ras, ardeiul tăiat mărunt, orezul înmuiat, oul şi verdeaţa. Se întinde compoziţia pe carne, se rulează, se leagă cu aţă sau se prinde cu scobitori apoi se aşează în tava unsă cu ulei. Ceapa rămasă se taie în sferturi, usturoiul se striveşte în coajă, cimbrul, boabe de piper şi o cană de supă se pun în tavă. Se dă la cuptor iar după 1/2 oră se toarnă şi vinul şi se lasă pân se rumeneşte carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc umplută cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu mere:

Pui umplut cu mere:

- Se taie fiecare mar in cate opt felii si se pun intr-un castron cu vinul alb si putin zahar.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala

Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala

In seara asta am preparat ceva extraordinar de delicios! Se pune pieptul de pui taiat fasii(sau

10 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui in fricasea