Carne de pui la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Carne de pui la cuptor

Ingrediente

  • 1 pulpa de pui
  • 3-4 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1capatana usturoi
  • 300ml bere
  • ulei de masline
  • condimente pentru carne de pui
  • sare,piper

Mod de preparare

Se unge un vas de yena cu ulei de masline ,se aseaza pulpa taiata si condimentata , se curata si se taie in cuburi cartofii,ceapa felii ,usturoiu bucati si se adauga peste carne,si condimentele .se mai adauga putin ulei de maslina pana sa intre la cuptor .se lasa la foc mediu ,dupa 5-10min se scoate vasul se intoarce carnea si se adauga 150ml bere. Dupa 15 min cand berea a scazut se scoate iar se intoarce carnea si se adauga si restu de bere.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise