autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

carne de vaca inabusita in vin rosu

Autor: olga ciumasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olga ciumasu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
800 gr de carne de vaca, 1,2kg de cartofi, 5 catei de usturoi, 2 frunze de dafin, 100ml de ulei de masline, 2 cepe, 200ml vin rosu, 1 fir de patrunjel, 100ml de apa, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea in cuburi si o presuram cu sare si piper. Curatim cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare, doi catei de usturoi si o frunza de dafin. Punem putina faina intr-un saculet si punem carnea. Agitam sacul, pentru ca carnea sa fie toata patrunsa de faina. Prajim carnea in ulei de masline. Adaugam ceapa taiata marunt, restul de usturoi ramas taiat felii, frunza de dafin, vinul, patrunjelul si apa. Lasam sa fiarba la foc mic. Se serveste carnea cu cartofii fierti si se decoreaza cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de vaca inabusita in vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Osso Buco - carne cu legume

Osso Buco - carne cu legume

Bucatile de osso buco trebuiesc taiate de jur imprejur cu o foarfeca de bucatarie sau un cutit bine

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

Aceasta mancare este o mancare usoara pt organism, o prepar dupa sarbatorile cu mese imbelsugate. Intro

11 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 800 gr de carne de vaca
  • 1,2kg de cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 100ml de ulei de masline
  • 2 cepe
  • 200ml vin rosu
  • 1 fir de patrunjel
  • 100ml de apa
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de olga ciumasu
Salata

Salata

Limba fiarta, carnea presata si castravetii se taie pai, iar ouale si sirul se taie cuburi. Se amesteca

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate reci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute dobrogene in oala de lut