Taiem carnea in cuburi si o presuram cu sare si piper. Curatim cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare, doi catei de usturoi si o frunza de dafin. Punem putina faina intr-un saculet si punem carnea. Agitam sacul, pentru ca carnea sa fie toata patrunsa de faina. Prajim carnea in ulei de masline. Adaugam ceapa taiata marunt, restul de usturoi ramas taiat felii, frunza de dafin, vinul, patrunjelul si apa. Lasam sa fiarba la foc mic. Se serveste carnea cu cartofii fierti si se decoreaza cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii