Reteta postata pe: 26 iunie 2008
Ingrediente
800 gr de carne de vaca, 1,2kg de cartofi, 5 catei de usturoi, 2 frunze de dafin, 100ml de ulei de masline, 2 cepe, 200ml vin rosu, 1 fir de patrunjel, 100ml de apa, sare, piper,
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Taiem carnea in cuburi si o presuram cu sare si piper. Curatim cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare, doi catei de usturoi si o frunza de dafin. Punem putina faina intr-un saculet si punem carnea. Agitam sacul, pentru ca carnea sa fie toata patrunsa de faina. Prajim carnea in ulei de masline. Adaugam ceapa taiata marunt, restul de usturoi ramas taiat felii, frunza de dafin, vinul, patrunjelul si apa. Lasam sa fiarba la foc mic. Se serveste carnea cu cartofii fierti si se decoreaza cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de vaca inabusita in vin rosu" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate