autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

carne de vaca inabusita in vin rosu

Autor: olga ciumasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olga ciumasu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
800 gr de carne de vaca, 1,2kg de cartofi, 5 catei de usturoi, 2 frunze de dafin, 100ml de ulei de masline, 2 cepe, 200ml vin rosu, 1 fir de patrunjel, 100ml de apa, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea in cuburi si o presuram cu sare si piper. Curatim cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare, doi catei de usturoi si o frunza de dafin. Punem putina faina intr-un saculet si punem carnea. Agitam sacul, pentru ca carnea sa fie toata patrunsa de faina. Prajim carnea in ulei de masline. Adaugam ceapa taiata marunt, restul de usturoi ramas taiat felii, frunza de dafin, vinul, patrunjelul si apa. Lasam sa fiarba la foc mic. Se serveste carnea cu cartofii fierti si se decoreaza cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de vaca inabusita in vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

In prima etapa pregatesti puiul, il tai suvite subtiri si alaturi de el poti adauga ardeii si ceapa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Prima data am spalat si curatat pulpele, le-am indepartat pielita, le-am taiat in doua si apoi

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 800 gr de carne de vaca
  • 1,2kg de cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 100ml de ulei de masline
  • 2 cepe
  • 200ml vin rosu
  • 1 fir de patrunjel
  • 100ml de apa
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de olga ciumasu
Salata

Salata

Limba fiarta, carnea presata si castravetii se taie pai, iar ouale si sirul se taie cuburi. Se amesteca

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate reci
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu ciuperci