Carne de vită cu chilli

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg fleici de carne de vită
  • 1 1/2 cană apă
  • 6 căţei de ustori mai mărişori
  • 6 boabe de piper alb
  • câţiva ardei iuţi, în funcţie de preferinţe
  • 1/3 cană de ulei
  • untură
  • 1 ceapă mare tăiată felii
  • sare

Mod de preparare

Aşezăm fleicile în tava pentru cuptor, cu două linguri de untură, şi turnăm apa peste ele. Peste fleici, punem 4 căţei de usturoi şi condimentăm cu sarea şi boabele de piper. Lăsăm astfel la foc mic timp de o oră şi jumătate la înabuşit.

Între timp, coacem uşor ardeii, ii curăţăm şi în final, îi tăiem fâşii.

Când s-a înmuiat carnea, o scoatem, o răcim, o tăiem cubuleţe mici şi o punem inapoi în lichidul din tavă. Într-o tigaie, încingem uleiul şi călim acolo ceapa cu restul de usturoi. Adăugăm apoi ardeii şi amestecul de carne şi lăsăm totul la călit încă 10 minute. La final, se condimentează iar după gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor