Aşezăm fleicile în tava pentru cuptor, cu două linguri de untură, şi turnăm apa peste ele. Peste fleici, punem 4 căţei de usturoi şi condimentăm cu sarea şi boabele de piper. Lăsăm astfel la foc mic timp de o oră şi jumătate la înabuşit.
Între timp, coacem uşor ardeii, ii curăţăm şi în final, îi tăiem fâşii.
Când s-a înmuiat carnea, o scoatem, o răcim, o tăiem cubuleţe mici şi o punem inapoi în lichidul din tavă. Într-o tigaie, încingem uleiul şi călim acolo ceapa cu restul de usturoi. Adăugăm apoi ardeii şi amestecul de carne şi lăsăm totul la călit încă 10 minute. La final, se condimentează iar după gust.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii