autor:

Laura Teodora

» » Mancaruri cu carne

Carne de vită cu chilli

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1 1/2 kg fleici de carne de vită, 1 1/2 cană apă, 6 căţei de ustori mai mărişori, 6 boabe de piper alb, câţiva ardei iuţi, în funcţie de preferinţe, 1/3 cană de ulei, untură, 1 ceapă mare tăiată felii, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Aşezăm fleicile în tava pentru cuptor, cu două linguri de untură, şi turnăm apa peste ele. Peste fleici, punem 4 căţei de usturoi şi condimentăm cu sarea şi boabele de piper. Lăsăm astfel la foc mic timp de o oră şi jumătate la înabuşit.
Între timp, coacem uşor ardeii, ii curăţăm şi în final, îi tăiem fâşii.
Când s-a înmuiat carnea, o scoatem, o răcim, o tăiem cubuleţe mici şi o punem inapoi în lichidul din tavă. Într-o tigaie, încingem uleiul şi călim acolo ceapa cu restul de usturoi. Adăugăm apoi ardeii şi amestecul de carne şi lăsăm totul la călit încă 10 minute. La final, se condimentează iar după gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vită cu chilli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu smantana

Pui cu smantana

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin

8 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui tikka masala

Pui tikka masala

In uleiul incins se caleste pieptul de pui (taiat in cuburi) pana se rumeneste. In alta tigaie

7 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 1/2 kg fleici de carne de vită
  • 1 1/2 cană apă
  • 6 căţei de ustori mai mărişori
  • 6 boabe de piper alb
  • câţiva ardei iuţi
  • în funcţie de preferinţe
  • 1/3 cană de ulei
  • untură
  • 1 ceapă mare tăiată felii
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Gustos.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin