autor:

Laura Teodora

» » Mancaruri cu carne

Carne de vită cu chilli

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1 1/2 kg fleici de carne de vită, 1 1/2 cană apă, 6 căţei de ustori mai mărişori, 6 boabe de piper alb, câţiva ardei iuţi, în funcţie de preferinţe, 1/3 cană de ulei, untură, 1 ceapă mare tăiată felii, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Aşezăm fleicile în tava pentru cuptor, cu două linguri de untură, şi turnăm apa peste ele. Peste fleici, punem 4 căţei de usturoi şi condimentăm cu sarea şi boabele de piper. Lăsăm astfel la foc mic timp de o oră şi jumătate la înabuşit.
Între timp, coacem uşor ardeii, ii curăţăm şi în final, îi tăiem fâşii.
Când s-a înmuiat carnea, o scoatem, o răcim, o tăiem cubuleţe mici şi o punem inapoi în lichidul din tavă. Într-o tigaie, încingem uleiul şi călim acolo ceapa cu restul de usturoi. Adăugăm apoi ardeii şi amestecul de carne şi lăsăm totul la călit încă 10 minute. La final, se condimentează iar după gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vită cu chilli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 1/2 kg fleici de carne de vită
  • 1 1/2 cană apă
  • 6 căţei de ustori mai mărişori
  • 6 boabe de piper alb
  • câţiva ardei iuţi
  • în funcţie de preferinţe
  • 1/3 cană de ulei
  • untură
  • 1 ceapă mare tăiată felii
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Gustos.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu lamaie