Aşezăm fleicile în tava pentru cuptor, cu două linguri de untură, şi turnăm apa peste ele. Peste fleici, punem 4 căţei de usturoi şi condimentăm cu sarea şi boabele de piper. Lăsăm astfel la foc mic timp de o oră şi jumătate la înabuşit.
Între timp, coacem uşor ardeii, ii curăţăm şi în final, îi tăiem fâşii.
Când s-a înmuiat carnea, o scoatem, o răcim, o tăiem cubuleţe mici şi o punem inapoi în lichidul din tavă. Într-o tigaie, încingem uleiul şi călim acolo ceapa cu restul de usturoi. Adăugăm apoi ardeii şi amestecul de carne şi lăsăm totul la călit încă 10 minute. La final, se condimentează iar după gust.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii