Reteta postata pe: 08 mai 2009
Ingrediente
- 400 g de carne de vita(vrabioara sau rumstek), - 4 ling sos soja dulce, - 4 ling amidon, - 3 ling ulei de arahide, - 4 cm radacina ghimbir taiat felii fine, - 4 cepe rosii sau albe, - 4 ling de nuoc-mam (sos de peste vietnam), - frunze busuioc(dupa placere)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Amestecati ghimbirul maruntit, jumate sos soja, amidonul si carnea si lasati la marinat 1 ora la rece. Incalziti wokul cu putin ulei si adaugati carnea cu marinada, prajiti 2 minute amestecand. Luati carnea intr-o farfurie In wok puneti ceapa cu putin ulei, il lasati la prajit 2-3 minute amestecand incontinuu la foc tare, adaugati busuiocul, amestecati si apoi adaugati carnea, nuoc-mam, restul de soja. Lasati inca vreo 3 minute si serviti cu orez cantonais sau cu taitei de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu ceapa si busuioc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009
Ah ce imi place!!! Acum as muia o bucatica de mamaliguta acolo in sosulet