Carne de vita cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • patrunje
  • condimentel
  • 1 capatana usuroi
  • 1 kg de ciouperci
  • 1/2 kg de carne de vita(manzat)

Mod de preparare

Se da morcovul prin razatoarea cea mai mica,se taie ceapa marunt si se caleste impreuna cu morcovul in putin ulei de masline.Se fierbe bine carnea,dupa care se taie cubulete.Ciupercile,spalate bine,se adauga peste ceapa si mocovii bine caliti si se lasa sa fiarba ciupercile pana scade apa pe care o lasa.Dupa ce ciupecile sunt bine fierte si apa a scazut se adauga carnea taiata cubulete,usturoiul si condimentele si se calesc bine.Se serveste calda cu smantana, mamaliguta si patrunjel deasupra. pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor