autor:

Sorin MORAR

» » Mancaruri cu carne

Carne de vita cu sos vinatoresc ca acasa

Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2011

Ingrediente
600 g carne de vita, 5 morcovi medii, 60 g faina, 2 linguri zahar, 60 ml ulei, 4 foi dafin, otet, sare, piper, smintina, ulei, 400 g macaroane.

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei cu carne de vita taiata felii si se inabusa. Se pune un litru de apa, 4 foi de dafin, 5 morcovi. Se fierbe pina carnea este foarte bine fiarta. Morcovii se dau pe razatoarea mica si se pun in sos. Separat, se face un pep din faina si apa care se adauga la sos. Se arde o lingura de zahar, se dizolva cu apa, se adauga la sos. Se potriveste cu otet si zahar. Feliile de carne se pun in sosul care se mai da intr-un clocot. Se serveste cu smintina si macaroane fierte trase in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu sos vinatoresc ca acasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de naut cu legume si perisoare

Mancare de naut cu legume si perisoare

Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 600 g carne de vita
  • 5 morcovi medii
  • 60 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 60 ml ulei
  • 4 foi dafin
  • otet
  • sare
  • piper
  • smintina
  • ulei
  • 400 g macaroane.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac