autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne de vita cu susan si gulii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 6 felii pulpa de vita (a circa 90 g), , 6 linguri sos de soia, , 2 linguri vin dulce, , 1 lingura zeama de lamaie, , piper, , 2 gulii (400 g), , 300 g morcovi, , 4 linguri ulei, , sare, , 1 lingura seminte de susan, , coaja rasa de la o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii. Se amesteca sosul de soia, vinul, zeama de lamaie si putin piper macinat si se toarna peste carne.
Se spala guliile si morcovii, se curata de coaja, se taie stifturi si se prajesc circa 5 minute in 2 linguri de ulei incins, dupa care se sareaza, se pipereaza si se scot din tigaie.
Se toarna in tigaie uleiul ramas, se incinge si se pune la prajit - circa 2 minute - carnea scursa. Dupa un minut se adauga semintele de susan si pe urma legumele, marinata si coaja rasa de lamaie. Se mai gusta mancarea o data de sare si piper si se serveste - eventual - presarata cu menta si cu o garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu susan si gulii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana de vita

Tocana de vita

Se taie carnea bucati mari. Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea si se fierbe

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piccata cu piept de pui

Piccata cu piept de pui

Feliati pieptul de pui transversal in fasii subtiri de 3-4 mm si puneti-le la calit in uleiul de

30 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 6 felii pulpa de vita (a circa 90 g)
  • 6 linguri sos de soia
  • 2 linguri vin dulce
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • 2 gulii (400 g)
  • 300 g morcovi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • 1 lingura seminte de susan
  • coaja rasa de la o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui Quatro Formaggi