autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne de vita cu susan si gulii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 6 felii pulpa de vita (a circa 90 g), , 6 linguri sos de soia, , 2 linguri vin dulce, , 1 lingura zeama de lamaie, , piper, , 2 gulii (400 g), , 300 g morcovi, , 4 linguri ulei, , sare, , 1 lingura seminte de susan, , coaja rasa de la o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii. Se amesteca sosul de soia, vinul, zeama de lamaie si putin piper macinat si se toarna peste carne.
Se spala guliile si morcovii, se curata de coaja, se taie stifturi si se prajesc circa 5 minute in 2 linguri de ulei incins, dupa care se sareaza, se pipereaza si se scot din tigaie.
Se toarna in tigaie uleiul ramas, se incinge si se pune la prajit - circa 2 minute - carnea scursa. Dupa un minut se adauga semintele de susan si pe urma legumele, marinata si coaja rasa de lamaie. Se mai gusta mancarea o data de sare si piper si se serveste - eventual - presarata cu menta si cu o garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu susan si gulii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza de Bruxelles cu pui

Varza de Bruxelles cu pui

Pieptul dezosat,feliat,condimentat cu sare si piper,se lasa deoparte. Pentru garnitura,baconul taiat

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
ficatei cu cartof

ficatei cu cartof

Ficateii se oparesc, se trag in tigaie cu uleiul si putina apa, acoperiti cu capac. Cartofii se

6 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 6 felii pulpa de vita (a circa 90 g)
  • 6 linguri sos de soia
  • 2 linguri vin dulce
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • 2 gulii (400 g)
  • 300 g morcovi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • 1 lingura seminte de susan
  • coaja rasa de la o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
pirjoale moldovenesti