autor:

Vicky

» » Mancaruri cu carne

Carne marinata in vin

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
bucati de carne pentru gratar, o capatana usturoi, ienibahar,cimbru, tarhon, rozmarin, sare, piper, o cana vin rosu (se poate si alb), o lingurita ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele,
Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si le-am amestecat cu cimbru, tarhon, rozmarin, sare piper si o lingurta mica de ulei, Asa arata dupa ce le-am amestecat bine,
Bucatile de carne se condimenteaza bine cu amestecul de usturoi si ierburi, Se toarna cana de vin si se amesteca putin cat sa patrunda vinul in fiecare bucata de carne,
O poza mai de aproape sa se vada ce bine arata,si are un miros super,
Se imbraca in folie transparenta si se lasa cateva zile la marinat in frigider.
Se rumenesc bine pe ambele parti,
Am servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti,
Carnea a iesit foarte frageda si foarte buna la gust,
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne marinata in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

    Bun.Arata foarte bine

Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • bucati de carne pentru gratar
  • o capatana usturoi
  • ienibahar,cimbru
  • tarhon
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • o cana vin rosu (se poate si alb)
  • o lingurita ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Vicky
Chiftelute de post

Chiftelute de post

Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca

52 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene
Saratele cu branza

Saratele cu branza

Cu cat branza este mai sarata cu ata ies mai bune saratelele, dar sa nu fie nici prea exagerat de

85 voturi    25 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Daca vi se pare ca are miros se pune cateva ore, chiar o zi, in putina apa cu cateva linguri de otet.

120 voturi    19 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Bun.Arata foarte bine

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui romanesc