Se dau castravetii pe razatoarea mare. Ceapa, curatata si tocata marunt, se caleste in jumatate din cantitatea de unt sau margarina pana ce devine sticloasa. Se adauga carnea tocata, se sfarama putin cu o furculita, se sareaza, se pipereaza si se prajeste circa 3 minute. Se adauga castravetii si rosiile. Intr-o alta tigaie, se pune cealalta jumatate din cantitatea de unt sau margarina si se fac doua ochiuri (prajite pe ambele parti). Se adauga rosiile taiate in doua, se lasa putin sa se caleasca si se presara cu piper. Se ung feliile de paine cu unt si deasupra se pun, pe rand, carnea cu castravetii, cate un ochi, rosiile si se presara cu codite de ceapa verde taiate rondele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii