autor:

» » Mancaruri cu carne

Carne tocata cu castraveti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): o ceapa mijlocie, , 2 castraveti murati (de 40 g fiecare), , 20 g unt sau margarina, , 250 g carne tocata (de vita), , sare, , piper, , 2 oua, , 3 rosii mici, , piper, , 2 felii de paine de secara,, inca 20 g unt, , 1/2 legatura codite de ceapa verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se dau castravetii pe razatoarea mare. Ceapa, curatata si tocata marunt, se caleste in jumatate din cantitatea de unt sau margarina pana ce devine sticloasa. Se adauga carnea tocata, se sfarama putin cu o furculita, se sareaza, se pipereaza si se prajeste circa 3 minute. Se adauga castravetii si rosiile. Intr-o alta tigaie, se pune cealalta jumatate din cantitatea de unt sau margarina si se fac doua ochiuri (prajite pe ambele parti). Se adauga rosiile taiate in doua, se lasa putin sa se caleasca si se presara cu piper. Se ung feliile de paine cu unt si deasupra se pun, pe rand, carnea cu castravetii, cate un ochi, rosiile si se presara cu codite de ceapa verde taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata cu castraveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): o ceapa mijlocie
  • 2 castraveti murati (de 40 g fiecare)
  • 20 g unt sau margarina
  • 250 g carne tocata (de vita)
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 3 rosii mici
  • piper
  • 2 felii de paine de secara,
  • inca 20 g unt
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chec din carne de porc