1. Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se decojesc.
2. Puneti la fiert carnea de pui. Dupa ce aceasta s-a fiert, maruntiti-o sau taiati-o in bucatele cat mai mici.
3. Cu o lingura scobiti cartofii. Pastrati miezul scos afara pentru mai tarziu.
4. Tapetati un vas de Jena cu unt si asezati cartofii in el.
5. Ii vom umple in urmatoarea ordine: un varf de unt in fiecare, carne, branza topita iar la final adaugam carnaciorii si muschiul file (taiate in bucati mici).
6. Din miezul care a ramas vom face un fel de \"capace\" pentru cartofii nostri (pentru mai multe detalii vedeti foto).
7. Radeti cascaval deasupra iar apoi adaugati condimentele preferate. Eu am pus: patrunjel uscat, usturoi, boia dulce, vegeta si piper.
8. Acoperiti vasul de Jena si introduceti cartofii la cuptor pentru aprox. 40 min. pana capata o nuanta frumoasa, aurie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii