1. Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se decojesc.
2. Puneti la fiert carnea de pui. Dupa ce aceasta s-a fiert, maruntiti-o sau taiati-o in bucatele cat mai mici.
3. Cu o lingura scobiti cartofii. Pastrati miezul scos afara pentru mai tarziu.
4. Tapetati un vas de Jena cu unt si asezati cartofii in el.
5. Ii vom umple in urmatoarea ordine: un varf de unt in fiecare, carne, branza topita iar la final adaugam carnaciorii si muschiul file (taiate in bucati mici).
6. Din miezul care a ramas vom face un fel de \"capace\" pentru cartofii nostri (pentru mai multe detalii vedeti foto).
7. Radeti cascaval deasupra iar apoi adaugati condimentele preferate. Eu am pus: patrunjel uscat, usturoi, boia dulce, vegeta si piper.
8. Acoperiti vasul de Jena si introduceti cartofii la cuptor pentru aprox. 40 min. pana capata o nuanta frumoasa, aurie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii