Ingrediente
Cartofi acordeon, , , Ingrediente necesare: - cartofi mai mici ca sa se patrunda bine, -crema de branza sau branza topita, -salam, -carnati, -kaizer, -ciuperci, -ardei gras, -verdeata, -usturoi, -salvie, -diverse feluri de branza: ementaler, mozzarella, tilsit, -busuioc, -oregano, -unt, -cascaval ras
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Se curate cartofii si se spala. Se taie fiecare in felii subtiri fara sa se patrunda pana la partea de jos astfel incat sa ramana lipite una de cealalta. Se taie mezelurile , ciupercile, ardeiul si branza in felii subtiri si se introduc in crestatura. Se aseaza cartoful pe foaie de aluminiu. Se pot folosi si mai putine ingrediente, ce aveti prin frigider. Se aseaza deasupra putina crema de branza, un pic de unt, verdeata taiata, condimente si cascaval ras. Se pun si cativa catei de usturoi pe langa cartof si se strange bine folia in sus ca la un saculet. Nu se condimenteaza caci branzeturile si mezelurile sunt suficient de sarate. Se introduc la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.Se servesc calzi.
Magda_Fatu (Maestru bucatar) , 06 aprilie 2014
foarte buni au esit
George Nek George , 06 aprilie 2014
da interesant la la ornament numi place folia de aluminiu nare ce cauta pe farfurie
Simona Symy Sirbu , 06 aprilie 2014
tare reteta
Antoneta Andone , 17 ianuarie 2014
am mincat in seara asta ,buuuuun.mersi de reteta.
Nicoleta Irimia , 22 noiembrie 2013
imi e foameeee!!!!!!
Ionita Norica Mihaela , 22 noiembrie 2013
multumesc pentru idee,sint excelenti pentru o duminica gustoasa in familie .....mmmmmmmmmmmm
Vio Olariu , 21 noiembrie 2013
o idee excelenta pentru a le pregati maine copiilor o surpriza gustoasa!
Nicoleta Orlea , 21 noiembrie 2013
trebuie sa fie savurosi merita incercati
Flori Irimia , 21 noiembrie 2013
maine fac si eu..... :P
Raluca , 21 noiembrie 2013
cand taiati cartoful, puneti-l pe o lingura mai mare, astfel incat cutitul sa nu alunece pana jos
constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010
Super !
vera (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Buni si aratosi!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Apetisanti, bravo!
Sidy (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Simona sunt sigura ca sunt deliciosi cartofii tai ! Bine ca mi-ai reamintit de ei ca nu i-am facut cam demulticel....