Se spala si se cresteaza cartofii in felii, cat se poate de subtiri.
Se spală și se crestează cartofii în felii, cât se poate de subțiri, fără a merge cu cuțitul până jos.
Se pun in tavă, pe hartie de copt și printre feliile de cartofi, se pun felii subțiri de unt.
Se dau cu sare și piper. Cașcavalul il razi deasupra.
Se lasă la cuptor aproximativ o oră până când exteriorul devine crocant.
Între timp se prajește baconul, apoi se taie în bucăți mici.
Când cartofii sunt aproape gata, se scot din cuptor, se presară cașcavalul ras și bacon. Apoi se mai bagă la cuptor inca 5 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii