autor:

Spectator

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi acrisoara

Autor: Spectator (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spectator (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
500 g cartofi, 2 linguri ulei, 2 linguri smintina, 1 lingura faina. 1 coaja boia, 1 lingurita otet de vin, sare potrivita, patrunjel si marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata márunt, se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apá clocotitá. Se pun cvartofi crusi, curatati si taiati in sferturi. Se fiebe totul cam 20 min. Se adauga sarea, otetul, smintina, verdeata tűiatá márunt si se lasá sá mai dea douá-trei clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acrisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

- Pentru reusita unei iahnii delicioase, este bine ca fasolea sa fie pusa la inmuiat de seara pentru

14 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare. Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o

13 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Liliana Pavelcu , 26 iunie 2010

    "Cartofi acrisoara" nu prea suna bine romaneste. Am preparat reteta si mi-au placut insa cartofii acrisori.

  • Spectator

    Spectator (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    Multumesc

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smintina
  • 1 lingura faina. 1 coaja boia
  • 1 lingurita otet de vin
  • sare potrivita
  • patrunjel si marar

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR