autor:

Spectator

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi acrisoara

Autor: Spectator (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spectator (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
500 g cartofi, 2 linguri ulei, 2 linguri smintina, 1 lingura faina. 1 coaja boia, 1 lingurita otet de vin, sare potrivita, patrunjel si marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata márunt, se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apá clocotitá. Se pun cvartofi crusi, curatati si taiati in sferturi. Se fiebe totul cam 20 min. Se adauga sarea, otetul, smintina, verdeata tűiatá márunt si se lasá sá mai dea douá-trei clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acrisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu pui si legume

Orez cu pui si legume

Ceapa si ardeiul se curata si se taie cubulete. Se pun la calit in tigaie cu putin ulei. Se adauga

7 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti de post

Ardei umpluti de post

Se spala ardeii cu apa rece. Se taie capace, adica partea cu codita. Se inlatura peretii interiori

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Liliana Pavelcu , 26 iunie 2010

    "Cartofi acrisoara" nu prea suna bine romaneste. Am preparat reteta si mi-au placut insa cartofii acrisori.

  • Spectator

    Spectator (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    Multumesc

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smintina
  • 1 lingura faina. 1 coaja boia
  • 1 lingurita otet de vin
  • sare potrivita
  • patrunjel si marar

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Urzici cu ochiuri si mamaliguta prajita