autor:

Spectator

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi acrisoara

Autor: Spectator (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spectator (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
500 g cartofi, 2 linguri ulei, 2 linguri smintina, 1 lingura faina. 1 coaja boia, 1 lingurita otet de vin, sare potrivita, patrunjel si marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata márunt, se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apá clocotitá. Se pun cvartofi crusi, curatati si taiati in sferturi. Se fiebe totul cam 20 min. Se adauga sarea, otetul, smintina, verdeata tűiatá márunt si se lasá sá mai dea douá-trei clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acrisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI NATUR

CARTOFI NATUR

Cartofii se spala,se curata de coaja si se fierb in apa rece cu putina sare si o crenguta de busuioc. Cand

32 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu oua

Ghiveci cu oua

Ceapa, ardeii si rosiile se taie fasii apoi se calesc in putin ulei. Se presara sare si piper si

6 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Liliana Pavelcu , 26 iunie 2010

    "Cartofi acrisoara" nu prea suna bine romaneste. Am preparat reteta si mi-au placut insa cartofii acrisori.

  • Spectator

    Spectator (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    Multumesc

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smintina
  • 1 lingura faina. 1 coaja boia
  • 1 lingurita otet de vin
  • sare potrivita
  • patrunjel si marar

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Iahnie de fasole boabe