autor:

Spectator

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi acrisoara

Autor: Spectator (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spectator (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
500 g cartofi, 2 linguri ulei, 2 linguri smintina, 1 lingura faina. 1 coaja boia, 1 lingurita otet de vin, sare potrivita, patrunjel si marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata márunt, se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apá clocotitá. Se pun cvartofi crusi, curatati si taiati in sferturi. Se fiebe totul cam 20 min. Se adauga sarea, otetul, smintina, verdeata tűiatá márunt si se lasá sá mai dea douá-trei clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acrisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama cu ciuperci si mazare

Ciulama cu ciuperci si mazare

Curatam ceapa si o tocam marunt. Mazarea o scurgem de zeama, o spalam cu apa rece, ciupercile le

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu spanac si cabanos

Rulada cu spanac si cabanos

Faceti un aluat putin mai gros decat cel de clatite din ouale crude, faina, lapte in care adaugati

12 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Liliana Pavelcu , 26 iunie 2010

    "Cartofi acrisoara" nu prea suna bine romaneste. Am preparat reteta si mi-au placut insa cartofii acrisori.

  • Spectator

    Spectator (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    Multumesc

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smintina
  • 1 lingura faina. 1 coaja boia
  • 1 lingurita otet de vin
  • sare potrivita
  • patrunjel si marar

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Varza de Bruxelles gratinata