autor:

Andra

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi alsacieni

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
1kg cartofi, 150g slanina afumata sau costita, 800g ceapa, 4 catei usturoi, 100g unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se taie felii mici. Intr-o cratita mare cu capac se rumenesc in unt feliile subtiri de slanina, ceapa si usturoiul tocate. Cand totul ajunge sa prinda culoare, se adauga cartofii. Se amesteca apoi cateva minute la foc tare. Se acopera si se lasa la foc moderat, se potrivesc de sare si piper. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi alsacieni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume fierte la aburi

Legume fierte la aburi

Spalam si curatam legumele, dupa care le taiem in forma dorita si le saram putin. Telina, morcovul

9 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Ca sa scapam de "grija" legumelor,se curata,se spala ardeiul,ceapa si ciupercutele si se taie julién.(ciupercile

22 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Dupa prezentare,cred ca sunt foarte buni.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

22 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi fierti cu unt