Se curata cartofii si se pun la fiert intregi in apa cu sare, cam 30 de min. Se scurg de apa, se taie cubulete si se prajesc intr-o tava cu putin ulei, boia si piper.
Intre timp se pun crochetele de peste la prajit in ulei, cam 5 min pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte si se continua prajirea inca 5 min.
Se scot din ulei si se pun deoparte, la cald, dar neacoperite, si se continua prajirea turei a doua.
Se pot servi cu garnitura de muraturi, sau cu salata de cruditati, dupa preferinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii