Cartofi belgieni

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 cartofi
  • 6-7 felii bacon sau kaizer
  • un triunghi de branza brie
  • sare,
  • piper,
  • o jumatate pahar de vin alb

Mod de preparare

Se pregatesc cartofii, se curata, se spala, se taie felii rotunde si se pun la fiert. In acest timp taiem kaizerul sau baconul si branza.

Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu spumiera si se aseaza intr-o tava cu ulei, se presara kaizerul si branza brie, se condimenteaza dupa gust si se toarna vinul. Se dau in cuptorul incins pt circa 20 minute.

Se servesc calzi, de preferinta cu castraveti murati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor