autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi ca la cuptor

Autor: Emilia Grosu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Emilia Grosu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
Cartofi, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete ca cei pentru ciorba sau ca cei pentru cuptor. Se pun la fiert impreuna cu putina sare si se dau numa intr-un clocot scurt apoi se scot. Se strecoara bine si se pun la prajit in ulei.
Se scot cand sunt bine rumeniti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi ca la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi

Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi

Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura,

13 voturi    15 comentarii
55 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Pui la cuptor pe pat de legume