autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI COPTI CU BRANZA

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2009

Ingrediente
4 cartofi mai mari, 200g telemea de oaie sau capra, 100g cascaval, 1 lingurita chimen macinat, sare, ulei, 1 crenguta de rozmarin proaspat pentru aroma

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala bine cartofii cu un burete.Se ung apoi cu ulei cartofii si se aseaja intr-o tava de iena cu crenguta de rozmarin.Se lasa sa se coaca.Dupa ce s-au copt se lasa putin la racit,se cresteaza pe mijloc si cu ajutorul unei lingurite se scoate o parte din miez.Intr-un castron se amesteca branza pisata bine cu miezul scos de la cartofi,se adauga chimenul si putina sare(atentie la cat de srata este branza).Se umple cartofii cu acest amestec,se rade cascavalul deasupra,se pune din nou in iena si se mai lasa la cuptor cateva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI COPTI CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti cu branza si ierburi aromatice

Cartofi copti cu branza si ierburi aromatice

Spalati cartofii bine, intepati-i cu o furculita si coaceti-i in cuptorul incins la 200° timp

20 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue

Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja, punand apa doar cat sa-i acopere. Ii lasam

35 voturi    22 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi mai mari
  • 200g telemea de oaie sau capra
  • 100g cascaval
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare
  • ulei
  • 1 crenguta de rozmarin proaspat pentru aroma

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker