autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi copti cu brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
8-10 cartofi mari, 250 gr. brinza de oi, o lingurita chimen, sare, ulei, cascaval ras

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Se spala si se ung cu putin ulei cartofii, apoi se pun in cuptorul fierbinte. Dupa ce s-au copt si aproape s-au racit, se taie in jumatati pe lung si se scoate cu o lingurita miezul, care se combina cu brinza de oi, chimen si putina sare. Se umplu cartofii cu acest amestec, se pun jumatatile in cuptor si se acopera cu cascaval ras In loc de brinza se pot folosi ciuperci calite, slanina afumata sau orez fiert combinat cu galbenusuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
AREDI UMPLUTI CU OREZ

AREDI UMPLUTI CU OREZ

Intr-un ceaun se pune uleiul, se toaca cepa si se lasa putin sa se innmoaie,apoi se adauga ciupercile

6 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Imam bayildi

Imam bayildi

Vinetele de spala apoi se taie in doua pe lung. Se curata o fisie din coaja apoi se pun in apa rece

15 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 8-10 cartofi mari
  • 250 gr. brinza de oi
  • o lingurita chimen
  • sare
  • ulei
  • cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
mancarica de fasole verde