autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi copti cu salata de ierburi aromate

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi (mai mici), , o lingura boabe de coriandru, , sare, , piper, , 4 linguri ulei fin., Pentru salata: cateva frunze de salata verde (eventual de papadie), , 1/2 legatura de busuioc, , 1/2 legatura de patrunjel verde, , cateva frunze de macris, , 2 fire de menta, , 2 catei de usturoi, , o ceapa rosie, , 6 linguri otet aromat, , 3 linguri ulei, , zahar, , 80 g branza telemea proaspata.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala cartofii, se scurg bine, se ung cu ulei si pe urma se tavalesc printr-un amestec de sare, piper si boabe de coriandru pisate. Se pun intr-o tava, se baga la cuptor si se coc 45-50 de minute. Se curata salata si se spala, se spala toate verdeturile si se scutura bine de apa. Se aleg frunzele (cele mai mari se mai rup in bucatele), ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Se prepara o marinata din doua linguri de otet, ulei, sare si piper, se toarna peste verdeturi, se amesteca bine si deasupra se presara telemeaua faramitata. Se stropesc cartofii copti cu restul de otet si se servesc cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu salata de ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se curata fasolea, se spala bine si se pune la muiat in apa de seara pana dimineata. A doua zi se

4 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci champignon al dente

Ciuperci champignon al dente

Se spala bine cu un buretel aspru ciupercile sub jet de apa sau intr-un castronel cu apa, dupa care

13 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi (mai mici)
  • o lingura boabe de coriandru
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei fin.
  • Pentru salata: cateva frunze de salata verde (eventual de papadie)
  • 1/2 legatura de busuioc
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • cateva frunze de macris
  • 2 fire de menta
  • 2 catei de usturoi
  • o ceapa rosie
  • 6 linguri otet aromat
  • 3 linguri ulei
  • zahar
  • 80 g branza telemea proaspata.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Orez cu praz