autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi copti cu salata de ierburi aromate

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi (mai mici), , o lingura boabe de coriandru, , sare, , piper, , 4 linguri ulei fin., Pentru salata: cateva frunze de salata verde (eventual de papadie), , 1/2 legatura de busuioc, , 1/2 legatura de patrunjel verde, , cateva frunze de macris, , 2 fire de menta, , 2 catei de usturoi, , o ceapa rosie, , 6 linguri otet aromat, , 3 linguri ulei, , zahar, , 80 g branza telemea proaspata.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala cartofii, se scurg bine, se ung cu ulei si pe urma se tavalesc printr-un amestec de sare, piper si boabe de coriandru pisate. Se pun intr-o tava, se baga la cuptor si se coc 45-50 de minute. Se curata salata si se spala, se spala toate verdeturile si se scutura bine de apa. Se aleg frunzele (cele mai mari se mai rup in bucatele), ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Se prepara o marinata din doua linguri de otet, ulei, sare si piper, se toarna peste verdeturi, se amesteca bine si deasupra se presara telemeaua faramitata. Se stropesc cartofii copti cu restul de otet si se servesc cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu salata de ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu garnitura de legume

Pui cu garnitura de legume

Se spala bine copanele de pui, se parlesc si se asaza in tava cu ulei. Adaugam condimente si vin,

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Legumele se taie rondele si se aseaza in forma. Forma se unge inainte cu unt sau margarina. Se aseaza

35 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi (mai mici)
  • o lingura boabe de coriandru
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei fin.
  • Pentru salata: cateva frunze de salata verde (eventual de papadie)
  • 1/2 legatura de busuioc
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • cateva frunze de macris
  • 2 fire de menta
  • 2 catei de usturoi
  • o ceapa rosie
  • 6 linguri otet aromat
  • 3 linguri ulei
  • zahar
  • 80 g branza telemea proaspata.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi noi cu cascaval