autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI COPTI IUTI

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 1 ceapa, ulei, sare, 3 ardei iuti (de preferinta 2 verzi si unul rosu), 1 lingura bulion, 2 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel, 1 lingura zahar, 1 pahar vin alb, 100 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie felii si se pun intr-o tava cu putin ulei.
Se adauga si o cana de apa si se da tava la cuptor pentru 30 min.
Ceapa se toaca si se caleste in putin ulei.
Peste ceapa se pun ardeii iuti taiati feliute subtiri, usturoiul pisat si vinul alb.
Se sareaza dupa gust.
Amestecul rezultat se pune peste cartofii copti, se amesteca bine, se mai da tava la cuptor 10 minute.
Se servesc calzi, cu patrunjel tocat presarat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI COPTI IUTI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza acra calita

Varza acra calita

Varza se spala bine din doua, trei ape si se taie fideluta. Se ia o tigaie mai adanca, se pune putin

8 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
fasole paistai cu  branza

fasole paistai cu branza

spalati si curatati pastaile. curatati si taiati felii ceapa. spalati rosiile, curatati-le de coaja

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incarcata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • 3 ardei iuti (de preferinta 2 verzi si unul rosu)
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura zahar
  • 1 pahar vin alb
  • 100 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incarcata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Iahnie de fasole rosie cu afumatura