autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI COPTI IUTI

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 1 ceapa, ulei, sare, 3 ardei iuti (de preferinta 2 verzi si unul rosu), 1 lingura bulion, 2 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel, 1 lingura zahar, 1 pahar vin alb, 100 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie felii si se pun intr-o tava cu putin ulei.
Se adauga si o cana de apa si se da tava la cuptor pentru 30 min.
Ceapa se toaca si se caleste in putin ulei.
Peste ceapa se pun ardeii iuti taiati feliute subtiri, usturoiul pisat si vinul alb.
Se sareaza dupa gust.
Amestecul rezultat se pune peste cartofii copti, se amesteca bine, se mai da tava la cuptor 10 minute.
Se servesc calzi, cu patrunjel tocat presarat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI COPTI IUTI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de ardei copti

Mancarica de ardei copti

Legumele se spala, se curata, se toaca. Intr-o tigaie, se pune la incins pe aragaz, 30 ml ulei.

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole alb-rosie cu ardei

Iahnie de fasole alb-rosie cu ardei

Ceapa se taie solzisori(daca e prea mare se mai taie o data pe jumate)si morcovul se taie in suvite

14 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incarcata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • 3 ardei iuti (de preferinta 2 verzi si unul rosu)
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura zahar
  • 1 pahar vin alb
  • 100 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incarcata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi noi cu lapte