Cartofii se curata, se taie felii si se pun intr-o tava cu putin ulei.
Se adauga si o cana de apa si se da tava la cuptor pentru 30 min.
Ceapa se toaca si se caleste in putin ulei.
Peste ceapa se pun ardeii iuti taiati feliute subtiri, usturoiul pisat si vinul alb.
Se sareaza dupa gust.
Amestecul rezultat se pune peste cartofii copti, se amesteca bine, se mai da tava la cuptor 10 minute.
Se servesc calzi, cu patrunjel tocat presarat deasupra.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii