CARTOFI COPTI IUTI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • 3 ardei iuti (de preferinta 2 verzi si unul rosu)
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura zahar
  • 1 pahar vin alb
  • 100 ml apa

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie felii si se pun intr-o tava cu putin ulei.

Se adauga si o cana de apa si se da tava la cuptor pentru 30 min.

Ceapa se toaca si se caleste in putin ulei.

Peste ceapa se pun ardeii iuti taiati feliute subtiri, usturoiul pisat si vinul alb.

Se sareaza dupa gust.

Amestecul rezultat se pune peste cartofii copti, se amesteca bine, se mai da tava la cuptor 10 minute.

Se servesc calzi, cu patrunjel tocat presarat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise