Reteta postata pe: 26 mai 2005
Ingrediente
6 cartofi mijlocii, margarina sau unt topit, sare, pesmet fin,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn si se taie in felii subtiri, dar nu de tot (cutitul sa se opreasca in marginea lingurii). Cartofii astfel taiati se pun cu partea taiata in sus intr-o forma unsa cu unt. Se ung cu unt si se coc in cuptor, la mijloc, cam 45 minute, pina au capatat culoare si sint moi. Se ung cartofii cu unt de citeva ori in timpul coacerii. Se presara cu sare si pesmet spre sfirsitul coacerii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca
9 voturi
10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Important:
Discul, reprezintă cea mai sănătoasă alternativă la grătarul clasic deoarece împiedică
90 voturi
8 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
Super !