1. Se curata cartofii, se taie in cubulete (1,5-2 cm).
2. Se fierb pe jumatate in apa cu sare si o lingurita de zahar.
3. Se scurg bine si se dau prin faina cu putina boia, sare, piper, curry sau allte condimente.
4. Se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc frumos. Sunt crocanti pe dinafara, pufosi si gustosi inauntru.
Eu ii prajesc in ulei de palmier cu zero colesterol, nu se arde si nu miroase.
Se pot manca simpli, cu branza, garnitura langa peste sau fripturi.
Pofta buna.
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii