Ingrediente
500 g cartofi, sare, 1 lingurita zahar, condimente (boia, piper, curry, etc.), 4-5 linguri faina, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
39 voturi
Mod de preparare
2. Se fierb pe jumatate in apa cu sare si o lingurita de zahar.
3. Se scurg bine si se dau prin faina cu putina boia, sare, piper, curry sau allte condimente.
4. Se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc frumos. Sunt crocanti pe dinafara, pufosi si gustosi inauntru.
Eu ii prajesc in ulei de palmier cu zero colesterol, nu se arde si nu miroase.
Se pot manca simpli, cu branza, garnitura langa peste sau fripturi.
Pofta buna.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Bineinteles. Va astept. Am mai facut cu peste.
mirey (Chef de cuisine) , 13 august 2009
Multumesc!Suna a invitatie la masa!Am sa impart farfuria cu dicarmencitta.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009
Super arata si mancarea si doamna,felicitari.