Cartofii se curata, se taie felii si se pun intr-o tava cu putin ulei. Se adauga si o cana de supa din concentrat tip Delikat si se da tava la cuptor pentru 30 min. Ceapa se toaca si se caleste in putin ulei. Peste ceapa se pun ardeii iuti taiati feliute subtiri, usturoiul pisat, rosiile decojite si tocate, vinul alb. Se sareaza dupa gust. Sosul rezultat se pune peste cartofii copti, se amesteca bine, se mai da tava la cuptor 5 min., si se serveste cu patrunjel tocat deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii