1. Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb cu putina sare. Se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
2. Ciupercile se taie felii mari si se calesc cu uleiul de masline. Dupa ce sunt aproape gata se adauga si baconul taiat fasii si se calesc impreuna cateva minute.
3. Ungem o forma (tava) cu unt. Punem jumatate din cartofii fierti in vas. Peste ei punem amestecul de ciuperci cu bacon si apoi cartofii ramasi. Peste acestia punem cascavalul ras si la urma ornam cu cateva rosii cherry.
4. Dam la cuptor 15-20 minute dupa care putem servi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii