Cartofii(eu am folosit cartofi rosii) curatati de coaja, taiati cubulete mai mari, se fierb in apa cu sare la foc domol. Cand sunt fierti, cartofii se scurg de apa. Intre timp, intrun cratit punem la incins o cescuta de ulei(50 ml), razuim o ceapa alba, pe care o adaugam peste ulei, mestecam la foc mic sa nu se arda, apoi punem boiaua, amestecam si agaugam cartofii.
Pt snitele: portionam carnea, batem cu ciocanul de carne, crestam snitelul pe margine din loc in loc sa nu se adune la fript, saram, piperam.
Pregatim ouale: le batem bine si adaugam sare. Fiecare snitel se da prin faina alba, prin ou, apoi prin pesmet si se pune la fript in ulei incins, se prajeste pe ambele parti.
Se servesc snitelele langa cartofi si castraveti murati.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii