autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Ingrediente
Pt cartofi:1 kg cartofi, 1 cescuta ulei(50 g), 2 lingurite boia, 1 ceapa, sare., Pt snitel:1 sau 2 bucati piept de pui, 2 oua, sare, piper, faina, pesmet, ulei pt prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Cartofii(eu am folosit cartofi rosii) curatati de coaja, taiati cubulete mai mari, se fierb in apa cu sare la foc domol. Cand sunt fierti, cartofii se scurg de apa. Intre timp, intrun cratit punem la incins o cescuta de ulei(50 ml), razuim o ceapa alba, pe care o adaugam peste ulei, mestecam la foc mic sa nu se arda, apoi punem boiaua, amestecam si agaugam cartofii.
Pt snitele: portionam carnea, batem cu ciocanul de carne, crestam snitelul pe margine din loc in loc sa nu se adune la fript, saram, piperam.
Pregatim ouale: le batem bine si adaugam sare. Fiecare snitel se da prin faina alba, prin ou, apoi prin pesmet si se pune la fript in ulei incins, se prajeste pe ambele parti.
Se servesc snitelele langa cartofi si castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Un deliciu...

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Felicitari ! Sigur e f.bun ! Am salvat reteta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Sotului ii place in mod special.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Mmmmm ce apetisanta papica!!

    • burudlea maria elena , 28 septembrie 2009

      Este o mancarica ce ne place tuturor membrilor familiei.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      O bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Foarte frumos, felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pt cartofi:1 kg cartofi
  • 1 cescuta ulei(50 g)
  • 2 lingurite boia
  • 1 ceapa
  • sare.
  • Pt snitel:1 sau 2 bucati piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei pt prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute suedeze(kottbullar)