Daca dorim sa punem si oua fierte la cartofii cu branza, se fierb ouale tare, se curata si se taie felii.
Se unge cu unt cratita, se presara cu pesmet, se asaza un rand de cartofi, se sareaza, se presara branza, apoi se asaza un rand de felii de oua; alt rand de cartofi, de branza si de oua. Dupa fiecare rand, se pune putin unt. Dupa ultimul rand de cartofi, se pune o ceasca de smantana. Se presara inca putina branza rasa, se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor. Cartofii cu branza se tin la cuptor circa 3/4 ora ca sa se rumeneasca frumos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii