Daca dorim sa punem si oua fierte la cartofii cu branza, se fierb ouale tare, se curata si se taie felii.
Se unge cu unt cratita, se presara cu pesmet, se asaza un rand de cartofi, se sareaza, se presara branza, apoi se asaza un rand de felii de oua; alt rand de cartofi, de branza si de oua. Dupa fiecare rand, se pune putin unt. Dupa ultimul rand de cartofi, se pune o ceasca de smantana. Se presara inca putina branza rasa, se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor. Cartofii cu branza se tin la cuptor circa 3/4 ora ca sa se rumeneasca frumos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii