autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu branza de vaci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g branza de vaci, , 1/8 l zer, , cateva picaturi de sos Worcester, (sau alt sos picant), 1 ceapa,, sare, , 1 legatura ridichi,, piper macinat, , 1 varf de cutit piper de Cayenne, , 1 lingurita miere, , 1 legatura codite de ceapa verde, , 1,2 kg cartofi fierti.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

1. Se pun intr-un castron zerul, branza de vaci si sosul Worcester si se amesteca bine de tot. 2. Ceapa curatata se toaca marunt. 3. Ridichile curatate si spalate se taie felii sau fasii subtiri. 4. Se incorporeaza ceapa si ridichile in branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. 5. Coditele de ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie. 6. Se curata cartofii, se pun pe farfurii (sau pe un platou), se acopera cu amestecul de branza si zer, se garnisesc si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de mazare cu leurda

Piure de mazare cu leurda

Reteta este destul de simpla: 1. se pun la fiert mazarea si leurda spalata in prealabil pentru 10

1 vot    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi by Jamie Oliver

Piure de cartofi by Jamie Oliver

Cu ceva timp in urma am vazut la tv.o reteta de piure pregatita de Jamie Oliver,preluata si de el

18 voturi    18 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g branza de vaci
  • 1/8 l zer
  • cateva picaturi de sos Worcester
  • (sau alt sos picant)
  • 1 ceapa,
  • sare
  • 1 legatura ridichi,
  • piper macinat
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne
  • 1 lingurita miere
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • 1,2 kg cartofi fierti.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
FRIPTURA DE PASTAI GALBENE