autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu branza de vaci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g branza de vaci, , 1/8 l zer, , cateva picaturi de sos Worcester, (sau alt sos picant), 1 ceapa,, sare, , 1 legatura ridichi,, piper macinat, , 1 varf de cutit piper de Cayenne, , 1 lingurita miere, , 1 legatura codite de ceapa verde, , 1,2 kg cartofi fierti.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

1. Se pun intr-un castron zerul, branza de vaci si sosul Worcester si se amesteca bine de tot. 2. Ceapa curatata se toaca marunt. 3. Ridichile curatate si spalate se taie felii sau fasii subtiri. 4. Se incorporeaza ceapa si ridichile in branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. 5. Coditele de ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie. 6. Se curata cartofii, se pun pe farfurii (sau pe un platou), se acopera cu amestecul de branza si zer, se garnisesc si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole boabe

Iahnie de fasole boabe

Se pune fasolea alba la inmuiat in apa rece, astfel incat boabele sa se umfle si se se fragezeasca,

15 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mamaliga cu brinza

Mamaliga cu brinza

Se face o mamaliga pripita,din 400 g malai,2 l de apa si 2 lingurite de sare.Eu,amestec toate ingredientele(faina,sare

12 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g branza de vaci
  • 1/8 l zer
  • cateva picaturi de sos Worcester
  • (sau alt sos picant)
  • 1 ceapa,
  • sare
  • 1 legatura ridichi,
  • piper macinat
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne
  • 1 lingurita miere
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • 1,2 kg cartofi fierti.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
FRIPTURA DE PASTAI GALBENE