autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu branza de vaci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g branza de vaci, , 1/8 l zer, , cateva picaturi de sos Worcester, (sau alt sos picant), 1 ceapa,, sare, , 1 legatura ridichi,, piper macinat, , 1 varf de cutit piper de Cayenne, , 1 lingurita miere, , 1 legatura codite de ceapa verde, , 1,2 kg cartofi fierti.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

1. Se pun intr-un castron zerul, branza de vaci si sosul Worcester si se amesteca bine de tot. 2. Ceapa curatata se toaca marunt. 3. Ridichile curatate si spalate se taie felii sau fasii subtiri. 4. Se incorporeaza ceapa si ridichile in branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. 5. Coditele de ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie. 6. Se curata cartofii, se pun pe farfurii (sau pe un platou), se acopera cu amestecul de branza si zer, se garnisesc si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu carnati proaspeti

Varza dulce cu carnati proaspeti

Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se

21 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de urzici

Piure de urzici

Spalam urzicile in mai multe ape , le oparim si le punem la fiert timp de 20 min.Dupa ce au fiert

18 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g branza de vaci
  • 1/8 l zer
  • cateva picaturi de sos Worcester
  • (sau alt sos picant)
  • 1 ceapa,
  • sare
  • 1 legatura ridichi,
  • piper macinat
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne
  • 1 lingurita miere
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • 1,2 kg cartofi fierti.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida gratinata